EVA WAS EERST Tibet - dalai lama - dropa stenen schijven

 

 

Roswell: Tibet, het dak van de wereld

 

 

 

Een klooster in Tibet (Foto: Wikipedia)

 

 

Tibet is bekend als het dak van de wereld. Het is uiterst dun bevolkt en misschien wel de meest onherbergzame streek op aarde. Sinds de inval in 1950 maakt het deel uit van China. Toch kunnen de Chinezen hun wil maar niet opdringen aan de Tibetanen. Een Tibetaanse regering in ballingschap, met aan het hoofd de dalai lama, blijft immers vanuit India dwarsliggen. Met de steun van Amerika.

 

De uitstekende relaties die de USA heeft met de dalai lama, moesten in het verleden helpen om het communisme een halt toe te roepen. Toch is er misschien ook nog een andere reden voor die opvallende vriendschap.

 

 

De dalai lama bij George Bush en andere topfiguren van de USA. Hij heeft sinds de jaren 40 connecties tot in de hoogste regionen van de Amerikaanse politiek. In 1950 stond hij al op de loonlijst van de CIA. Minstens een paar van zijn naaste bloedverwanten stonden (staan?) er eveneens op. (Foto: Wikipedia)

 

***

 

De nazi’s waren in de jaren 30 en 40 zeer goed bevriend met de Boeddhistische monniken. Dat is algemeen geweten. Net zoals iedereen weet dat ze een hele reeks expedities hebben ondernomen in Tibet, waarbij ze gangenstelsels onder de Himalaya hebben doorzocht. Niemand die nog verwacht dat ze met een officiële verklaring over de reden van hun zoektocht naar buiten zullen treden, maar het is een publiek geheim dat ze buitenaardse technologie op het oog hadden. Én ze waren op zoek naar de 'Vril', een duistere energie afkomstig van een uitgedoofde zon, door de goden naar de aarde gebracht.

 

Voor hun speurtocht baseerden de nazi's zich op de Soemerische mythen en op de novelle van Edward Bulwer-Lytton (waarover later meer).

 

 

[Mythen hebben het ook over een holle aarde, waarmee volgens ons ondergrondse gangenstelsels werden bedoeld.]

 

Nazi-expedities gingen uiteraard niet enkel naar Tibet, maar ook naar andere uithoeken in de wereld. We zijn het ermee eens dat nazis bewijzen zochten voor hun vermeende superioriteit (vooral om propaganda redenen). We zijn het tevens eens met de bewering dat sommigen onder hen - zoals zovelen in die tijd - geloofden in de theorie van Hörbiger die stelde dat de maan om de zoveel tijd in botsing kwam met de aarde. Maar wat ze vooral zochten, vonden ze in Tibet: superieure kennis en technologie.]

 

 

(Update: februari 2012)
Volgende

Tip: als u op het gewone internetpijltje 'vorige pagina' klikt, komt u op de juiste plaats in het overzicht terecht in plaats van bovenaan.