EVA WAS EERST Roswell - Philip Corso

 

 

Roswell: Philip Corso

 

 

Philip Corso (geboren 1915, overleden juli 1998), luitenant-kolonel en jarenlang vertrouwensman van de echte machthebbers - betrokken bij de meest geheime missies - deed op het einde van zijn leven een openlijke biecht die niemand van ons onberoerd zou mogen laten. Zijn bekentenis ingekort tot vier zinnetjes: Ik heb niets meer te verwachten van dit leven, maar ik wens de waarheid naar buiten te brengen. Het tuig in Roswell was niet van deze planeet afkomstig. Wij hebben er heel wat technologie van gekopieerd. Wernher von Braun was mijn getuige. Luitenant-generaal Arthur Trudeau en Robert Oppenheimer, Joods-Amerikaans genie en de vader van de atoombom genoemd, zouden eveneens tot die getuigen hebben behoord.

 

Philip Corso - tweede van links - met rechts van hem luitenant-generaal Trudeau, was onder meer lid van de Nationale Veiligheidsraad van president Eisenhower.

 

En van de citaten van Corso en van de in 1991 overleden generaal Trudeau die de top secret missie rond Roswell leidde: 'Het vergde ons vijf jaar om de chip te ontwikkelen. Zonder buitenaards voorbeeld had het ons 250 jaar gekost'.

 

Corso verklaarde in 1998 dat hij de lichamen en de autopsierapporten van buitenaardse wezens die in Roswell waren neergekomen, met eigen ogen had gezien. 'Ze leken op een menselijke kloon, waren volledig haarloos, hadden slechts een kleine mond, geen oren, geen geslachtsorganen en geen stembanden. Alles wijst er op dat ze hun gedachten konden overbrengen op een voor ons onbegrijpelijke manier. Hun hersenen leken te bestaan uit computer hardware.'

 

[Mogelijk ging het dus om robotten gefabriceerd door onze buitenaardse bezoekers, robotten die overigens sterk gelijken op diegene die de mens vandaag aan het ontwerpen is.]

 

Dat de beelden die circuleren van de autopsie grappen zijn, weet ondertussen zowat iedereen.

 

Corso's verklaring onder eed werd op 25 maart 1998 door de organisatie CAUS (Citizens Against UFO Secrecy) gebruikt om de Amerikaanse autoriteiten voor de rechter te dagen om zo volledige openheid te verkrijgen. Dromen is natuurlijk toegestaan.

 

De lijst met 'believers' bevat echt wel indrukwekkende namen. Hoewel believers hier niet het juiste woord is, want bij nader toezien bleken ze er zelfs zeker van dat UFO's en aliens veel gemeen hadden. Meer nog, ze vreesden voor een buitenaardse invasie.

 

Hun vrees bleek later gelukkig ongegrond.

 

Tussen haakjes: Corso leek niet op de hoogte van de geheimen van de Apollomissies en zat in 1969 min of meer op een zijspoor. Hij wist veel, was nauw betrokken bij, maar was geen lid van de echte machthebbers, hij wist dus niet alles. [Volgens ons was hij een integer man.]

 

 

 

Een opname van Philip Corso:

 

 

 

 

The day after Roswell online.

 

Volgende

Tip: als u op het gewone internetpijltje 'vorige pagina' klikt, komt u op de juiste plaats in het overzicht terecht in plaats van bovenaan.