EVA WAS EERST Buitenaardse wezens

 

 

Buitenaardse astronauten

 

 

Sommige wetenschappers vragen zich af waarom de oudste afbeeldingen van mensen (goden?) blijkbaar geen mond hebben. In het beste geval zou er slechts sprake zijn van een paar lijntjes die een mond suggereren.

 

 

Australische grotkunst stelt de god van de schepping voor.

 

Grotschilderingen uit Algerije. Gelijkaardige afbeeldingen vindt men terug in schilderingen op meerdere plaatsen in de wereld. Alsof een buitenaardse astronaut een wandeling op aarde maakt.

 

Update: februari 2018: Blijkbaar blijven er aanwijzingen toestromen over het feit dat sommige mensen na de Zondvloed een idee hadden over hoe buitenaardse wezens eruit zagen. Wij gaan ervan uit dat het na de megacatastrofen zowat 6000 jaar heeft geduurd vooraleer er zich echte beschavingen vormden. Doch dit sluit niet uit dat kleine groepen mensen relatief kort na de Zondvloed grottekeningen hebben gemaakt van enige 'achterblijvers' van onze gedegenereerde scheppers.

 

Toegegeven, de site waar we hier naar verwijzen is een 'conspiracy site', maar er zitten echte parels tussen de 'threads'.

 

Een Youtube fragment:

 

Volgende

Tip: als u op het gewone internetpijltje 'vorige pagina' klikt, komt u op de juiste plaats in het overzicht terecht in plaats van bovenaan.