EVA WAS EERST Edgar Mitchell - Apollo 14 - UFO

 

 

Mitchell: I Confess

 

 

Mitchell's woorden:

 

- als ťťn van de weinigen ter wereld weet ik met zekerheid dat de aarde werd bezocht door een buitenaardse beschaving;

- de maan oefent invloed uit op het bewustzijn;

- ik werd er opgenomen in een allesomvattend bewustzijn;

- UFO's houden verband met het buitenaardse;

- heel wat nieuwe technologieŽn hebben we te danken aan kennis die niet van deze planeet afkomstig is;

- bij het Roswellincident was een buitenaards tuig betrokken;

- mijn eigen bevindingen werden mij bevestigd door integere en hooggeplaatste personen van wie ik de namen niet kan bekendmaken. Sommigen onder hen waren nauw betrokken bij het Apolloproject. Er is geen twijfel mogelijk;

- geheime dossiers werden onlangs openbaar gemaakt en de katholieke kerk heeft recentelijk verklaard dat het bestaan van buitenaards leven het katholieke geloof niet in de weg staat. Het is een teken aan de wand dat een onthulling niet meer zover af is. De wereldwijde discussies die momenteel op het internet worden gevoerd, zullen die onthulling trouwens bespoedigen;

- de autoriteiten zijn op de hoogte maar ze zaaien verwarring zodat de waarheid voorlopig wordt verdoezeld.

 

Later zou Mitchell hieraan toevoegen dat zelfs toplui van NASA vandaag de geheimen uit het verleden niet kennen en dat men onder 'autoriteiten' de 'echte machthebbers' moet verstaan.

 

 

Mitchell zegt op 23 juli 2008 in een radio interview: 'Ik ben geprivilegieerd om met zekerheid te kunnen zeggen dat deze planeet werd bezocht door een buitenaardse beschaving.' Het lijkt er overigens op dat de laatste jaren meer en meer hooggeplaatste personen gelijkaardige getuigenissen aflegggen.

 

Een interview met Mitchell op Kerrang Radio; We geven hier enkel het winternetadres omdat op YouTube de linken vaak niet blijven werken. Dus kopiŽren en plakken in de adresbalk (sorry daarvoor):

 

https://www.dailymotion.com/video/x302md5

 

 

Volgende Tip: druk op de terugtoets (toets om terug te keren naar de vorige pagina) dan komt u op de juiste plaats in het overzicht terecht.