EVA WAS EERST Maanbasis

 

 

 

 

De maanbasis, een discussie zonder einde

 

Update april 2018:

 

 

U weet ondertussen al een tijdje dat wij -samen met vele anderen- van mening zijn dat een maanbasis zo zijn voordelen heeft. En dat men het daar tientallen jaren geleden al over eens was. ĎIetsí moet onze echte leiders hebben weerhouden om open kaart te spelen. 'Iets' dat kan gaan van wat u in de rubriek 'De moeder van alle complottheorieŽn' kunt lezen tot zaken die nog meer tot de verbeelding spreken ... We moeten ons nu eenmaal meestal richten tot uw verbeelding ...

 

Zo menen sommigen dat het onmogelijk is om ongezien een maanbasis op de verre zijde van de maan te bouwen. De ruimteschepen die men daarvoor moet lanceren zouden te talrijk zijn. Ze zouden al te makkelijk worden opgemerkt door amateurastronomen. Wij betwijfelen dit. Overigens kan men de maanbasis ook stapje voor stapje hebben gebouwd over een periode van pakweg 40 jaar. Of, waarom niet:

 

De maanbasis staat al 12.000 jaar kant en klaar te wachten op de mens.

 

En we doen er nog een schepje bovenop: hij is al die tijd bewoond door een zichzelf onderhoudende kolonie van met artificiŽle inteligentie tot leven geroepen robotten. Robotten die onze echte leiders begeleiden en die moeten voorkomen dat de mens zichzellf binnen de kortste keren vernietigt.

 

Overigens zijn er ook nog andere gevaren die de mensheid kunnen vernietigen: Zo kan bijvoorbeeld een komeet snel een einde maken aan de creatie (wij dus) die onze scheppers hier 12.600 jaar geleden hebben achtergelaten. Onze 'beschermers' zouden op de maan wel eens kunnen beschikken over systemen die een komeet kunnen opmerken en onschadelijk maken.

 

Wij geloven dat ze ons niet onbeschermd hebben achtergelaten. zo niet, dan hadden we onszelf al lang naar de verdoemenis geholpen. Denk maar aan het gigantische kernarsenaal en aan bijvoorbeeld de Cubacrisis. Wij geloven diegenen die zeggen dat buitenaardse wezens onze echte leiders hebben ingetoomd op momenten waarbij het er echt toe deed.

 

 

Volgende

Tip: druk op de terugtoets (toets om terug te keren naar de vorige pagina) dan komt u op de juiste plaats in het overzicht terecht.