EVA WAS EERST Planeet X - Scholz'ster - Anunnaki

 

 

Een kern van waarheid die alles verklaart

 

 

Het spreekt vanzelf dat zowel de Soemerische teksten als de vertaling van Sitchin fouten kunnen bevatten.

 

Sitchin heeft volgens ons echter gelijk wat de kern van de zaak betreft: De goden waren niet GOD maar buitenaardse wezens die kwamen van een onbekende planeet. Het is de kern die al het andere overschaduwt. Terloops gezegd: Wij denken dat de auteurs van de Soemerische kleitabletten waarop Sitchin zich baseerde één en ander met elkaar verwarden omdat de zogenaamde goden al vele duizenden jaren van onze planeet waren verdwenen toen de tabletten werden gefabriceerd.

 

Kunnen de Soemeriërs het stelsel hebben gezíen?

 

Sitchin zei van wel, doch wellicht vergiste hij zich.

 

Immers, een planeet als Planeet X die door de Kuipergordel, en ook nog eens door de asteroďdengordel tussen Mars en Jupiter raast, zou ontelbare, alles verwoestende rampen met zich meebrengen. In ieder geval veel erger dan de rampen die zich mogelijk rond de laatste passages hebben voorgedaan. Bovendien kenden de Soemeriërs het schrift. Er zouden ongetwijfeld precieze beschrijvingen zijn geweest van de passages, als een nog onbekend stelsel zó dicht de aarde nadert.

 

Ten slotte: Zijn er nu nog zogenaamde goden (Anunnaki) op Planeet X?

 

Dat is zo goed als uitgesloten, anders waren de bewijzen van contacten met aardse bewoners gedurende zovele duizenden jaren, ongetwijfeld té overvloedig geweest. Ten andere, de goden waren niet gek. Als ze voor zichzelf nog toekomstplannen hadden gekoesterd dan hadden ze Noach niet gespaard. Want vroeg of laat landen diens nakomelingen (wij dus) op Planeet X. En als er daar dan nog Anunnaki zijn, dan zullen hun dagen snel geteld zijn. Tenminste, dat vermoeden we, want de mens is de aarde naar de maan aan het helpen en een nieuwe moederplaneet is meer dan welkom.

 

Volgende