EVA WAS EERST HAARP - Area 51 - graancirkels .

 

 

HAARP

 

 

 

HAARP (foto: Wikipedia)

 

HAARP (High Frequency Active Aural Research Program) is een mysterieus project dat wordt geleid vanuit een complex, gelegen in Alaska.

 

Echte machthebbers laten wereldwijd experimenten uitvoeren. Die gebeuren in alle openheid. Zogezegd, want niemand weet waarvoor ze precies dienen.

 

Wat doet HAARP?

 

Via antennes, elektriciteit converteren in hoge frequentie radiogolven. Die golven worden naar de ionosfeer gezonden die ze omzet naar ultra lage frequenties. Tussen haakjes: de golven worden ook naar de maan gestuurd.

 

Een aantal futuristisch lijkende doelstellingen blijken na enig zoekwerk plots realistisch:

 

- verkrijgen van een onuitputtelijke energiebron;

- be´nvloeding van het weer;

- gebruik als ultiem wapen door het richten van plasmastralen;

- vernietigen van vijandige rakketten door be´nvloeding van zowel elektronische systemen als atmosferische omstandigheden;

- verbeteren van communicatiesystemen;

- onderzoek van de ondergrond van planeet Aarde. Dankzij hun specifieke frequentie kunnen de golven door alles heen dringen en zelfs tot diep onder de aardkorst tunnels en bunkers ontdekken;

- inprenten van suggesties waardoor mensen geloven dat bepaalde denkbeelden komen van hun 'hogere ik';

- ...

 

- Velen vermoeden bovendien dat plasma vortexen opgewekt door HAARP de onmogelijk ingewikkelde graancirkels creŰren. Het zou maar ÚÚn van de zovele hinten zijn van de echte machthebbers.

 

Een toch wel erg gesofisticeerde graancirkel. Begin daar maar eens aan ... (foto: Wikipedia)

 

HAARP lijkt zelfs het tijdperk in te luiden waarin de mens via ultra lage frequenties (hersengolven) op een paranormale wijze zal communiceren. (We vermeldden het eerer al: Nikola Tesla zal ook op het paranormale vlak zijn gelijk halen.)

 

Het project doet onwillekeurig denken aan de top secret basis in de Nevadawoestijn, Area 51, waar sinds begin de jaren 50 niet alleen het U2 vliegtuig werd ontworpen, maar ook buitenaardse technologie werd ontrafeld (dat laatste volgens officieuze bronnen).

 

Update: maart 2012 Volgende