EVA WAS EERST Roswell

 

 

Een mysterieus haarnet

 

 

Had de door de venusbeeldjes afgebeelde vrouw haar? Duizenden venusbeeldjes heeft men teruggevonden. Beeldjes die een immense tijd (van 32.000 jaar geleden tot pakweg 15.000 jaar geleden) overspannen. Dan mag men toch verwachten dat er op minstens één beeldje duidelijk lichaamsbeharing zou te zien zijn? Niet dus. Alle inkervingen die haargroei zouden kunnen suggereren, zijn voor discussie vatbaar en zijn zelfs door wetenschappers gecatalogeerd als 'iets anders'. Zo zou de Venus van Willendorf geen speciale haarsnit dragen, maar eerder een speciale muts. Tussen haakjes: schaamhaar heeft ze in geen geval.

 

Merkwaardig is dat wel meerdere venusfiguurtjes een gelijkaardige mysterieuze muts lijken te dragen. Sommigen menen zelfs dat ze vervaardigd is van het soort weefsel (of een andere materie) die veel gelijkenissen vertoont met het door Philip Corso beschreven stuk stof dat in Roswell werd teruggevonden.

 

 

De Venus van Willendorf (26.000 jaar oud)

 

Ook vandaag gebruikt men een soort 'haarnet' om via hersengolven gedachten over te brengen. Alles zit nog in een experimentele fase, maar de techniek evolueert snel.

 

Volgende