EVA WAS EERST Het disclosure project

 

 

Mitchell: Het disclosure project

 

 

In het 'Disclosure Project' dat is opgestart in 1999 en dat het Amerikaans Congres onder druk wil zetten om de waarheid te onthullen, circuleren tientallen namen van personen -waaronder heel wat hooggeplaatste- die bereid zijn onder eed hun verhaal te doen. Op You Tube kan men overigens alle getuigenissen bekijken. Ook Carol Rosin, de naaste medewerkster van wijlen von Braun, met een curriculum om 'U' tegen te zeggen, is één van de getuigen. Tussen haakjes: Rosin denkt dat buitenaards leven nog steeds de aarde bezoekt. Wij geloven dat ook, alleen gebeuren die bezoeken volgens ons niet met echte ruimteschepen maar via clusters bewustzijn.

 

Het Congres houdt echter de boot af.

 

Probleem is dus dat het hele project al te gemakkelijk onderuit kan worden gehaald door slechts een paar 'infiltranten'. Dat zijn in dit geval geloofwaardig overkomende personen die in opdracht van de overheid verwarring stichten door bijvoorbeeld te getuigen dat ze aliens persoonlijk hebben ontmoet ...

 

Mitchell beseft dat en heeft daarom afstand genomen van het project. Hoewel hij niet twijfelt aan de geloofwaardigheid van de meeste getuigen.

 

Volgende Tip: druk op de terugtoets (toets om terug te keren naar de vorige pagina) dan komt u op de juiste plaats in het overzicht terecht.