EVA WAS EERST

 

Piramiden - piramides - Hawass - Egypte - complottheorie - illuminati

 

De piramiden in Egypte: Een complottheorie

 

 

Zahi Hawass - weer hij - is zeker van zijn stuk: 'De graffiti boven de koningskamer in de piramide van Khufu (Cheops) is authentiek. Dat kan niet anders want de tekens lopen door op de onderkant van de bouwblokken. Wat bewijst dat men ze al had aangebracht nog vr de blokken werden geplaatst. Niemand is in staat om zoiets te vervalsen.'

 

Ter verduidelijking: tussen de ouderdomsbarsten van de bouwblokken ziet men de graffiti doorlopen onder de stenen door.

 

De bovenste ruimte staat nu vol hedendaagse graffiti. 'Authentieke' graffiti werd gevonden in de vier bovenste ruimten boven de koningskamer. Toevallig de vier ruimten die in 1837 door Howard Vyse werden ontdekt. (De onderste ruimte was al in 1760 ontdekt maar daar werd geen enkel teken in aangetroffen.)

 

Voorbeeld van de graffiti

 

Opvallend hoe snel Hawass hier conclusies trekt en professionele vervalsers onderschat. Met andere woorden: hebben professionele vervalsers echt geen middeltje ter beschikking om die tekens tussen de stenen aan te brengen?

 

Hoe is het mogelijk dat men zoveel waarde hecht aan de graffiti terwijl zoveel andere zaken torenhoge mysteries oproepen? Het meest logische antwoord dat we konden vinden: De echte machthebbers willen niet dat de waarheid aan het licht komt. Zij beschikken hoe dan ook over de middelen om ons op het verkeerde been te zetten. Het is trouwens dwaas te geloven dat men ons de waarheid over Roswell en de maanlandingen onthoudt en tegelijk te denken dat men ons deze over de piramiden zou verklappen. Vooral omdat het ene nauw verband houdt met het andere.

 

Het symbool van de illuminati -dat onder meer staat op het n dollar biljet- is niet toevallig een piramide. De illuminati worden vaak in n adem genoemd met de vrijmetselaars, waarvan de wortels volgens ons reiken tot in het oude Egypte (Foto: Wikipedia).

 

 

Zahi Hawass, beroemde Egyptoloog en autoriteit. Vraag is of ook hij niet in het ootje wordt genomen. Diegenen die de geheimen van Roswell en de maanlandingen verborgen houden, doen hetzelfde met deze van de piramiden. En zij lopen zeker niet in de kijker zoals Hawass (Foto: Wikipedia).

 

Volgende

Tip: als u op het gewone internetpijltje 'vorige pagina' klikt, komt u op de juiste plaats in het overzicht terecht in plaats van bovenaan.