EVA WAS EERST Chemtrails

 

 

Chemtrails

 

 

In realiteit kÚnnen de echte machthebbers de oorzaak van de opwarming. Doch ze kunnen haar niet elimineren. Dus zoeken ze andere oplossingen.

 

Sinds 1996 duurt de controverse over chemtrails. De echte machthebbers sturen via de uitlaat van vliegtuigen, doelbewust, chemische deeltjes de atmosfeer in. Tenminste, dat wordt gezegd.

 

Volgens de autoriteiten gaat het om pure hersenspinsels van complotdenkers. Toch geeft de Duitse overheid de laatste tijd meer en meer toe dat men met zwavel boven onze hoofden al jaren bezig is de zaak af te koelen. Met bijwerkingen voor onze gezondheid. Hoewel die bijwerkingen nog zouden meevallen.

 

Wat beroemde geleerden in 2006 naar voor schoven als oplossing, bestaat misschien al twintig jaar in realiteit. Vliegtuigen kunnen wereldwijd op de juiste hoogte -volgens nobelprijswinnaar Paul Crutzen zou 10.000 meter hoogte al volstaan als we zijn uiteenzetting uit 2006 goed hebben begrepen- zwavel injecteren in de ijle lucht. Als 'dei ex machina' doen ze dat ongemerkt. Toch herkennen velen in de zogenaamde condenslijnen de karaktertrekken van zwavel. Wij houden ons hier gedeisd aangezien er uiteraard -zoals bij elke complottheorie- heel wat controverse is. Overigens zijn chemtrails (chemische sporen of trails in het Engels) niet zo belangrijk voor onze site.

 

Of men er nu al jaren mee bezig is op wereldschaal? Wij weten het niet, maar het is mogelijk. We denken wel dat chemische deeltjes in de stratosfeer, die het zonlicht weerkaatsen mogelijk de enige echte oplossing zijn om de klimaatopwarming tegen te gaan.

 

De oorzaken van de klimaatopwarming tegengaan zal volgens ons niet lukken. De symptomen ervan bestrijden wellicht wel ...

 

 

Volgende