EVA WAS EERST Roswell - nazi's, UFO's en buitenaardse ruimtetuigen

 

 

Roswell: De grote baas

 

 

Een foto uit 1956 toont wie hier de baas is. Hermann Oberth (de mentor van von Braun) zit namelijk niet toevallig centraal vooraan. Ook hij hoorde wellicht bij 'Operatie Paperclip'. Op de foto (van links naar rechts): Ernst Stuhlinger, generaal Holger Toftoy, Hermann Oberth, Wernher von Braun, en Eberhard Rees.

 

Oberth was op de hoogte van het bestaan van buitenaardse ruimtetuigen. Een gepubliceerd interview met hem in 'The American Weekly' van 24 oktober 1954 kon daarover niet duidelijker zijn. Jaren later nuanceerde hij zijn uitspraken - wiens brood men eet, diens woord men spreekt - om dan toch in 1972, op 76 jarige leeftijd, toe te geven dat hij heel wat had opgestoken van buitenaardse technologieŽn.

 

Ook von Braun en andere nazi geleerden verwezen meermaals naar het bestaan van buitenaardse technologie. Sommigen geloofden zelfs dat buitenaards leven nog steeds de aarde bezocht. Een citaat uit 1952 van Walther Riedel, eveneens het gewillige slachtoffer van Operatie Paperclip en hoofdontwerper van de V2 raket: 'Ik ben honderd procent zeker dat de ruimtevaartuigen die de aarde bezoeken een basis hebben die zich niet op aarde bevindt.'

 

[Waar anders dan op de maan zou volgens Riedel de meest logische plaats zijn geweest voor een buitenaardse basis van ruimtevaartuigen?]

 

Geniale wetenschappers die toegang hadden tot de meest geheime rapporten wisten dat de aarde buitenaards bezoek had ontvangen. Ze gingen er tevens van uit dat UFO's buitenaardse tuigen waren, vergelijkbaar met deze die ze op aarde hadden onderzocht. Blijkbaar dachten ze dus dat de bezoeken nog steeds doorgingen.

 

Volgende

Tip: als u op het gewone internetpijltje 'vorige pagina' klikt, komt u op de juiste plaats in het overzicht terecht in plaats van bovenaan.