EVA WAS EERST Niburu - Anunnaki - Sitchin - buitenaards leven

 

 

Opmerking vooraf (toegevoegd in 2015): Wij hebben de naam 'Niburu' vervangen door 'Planeet X' omdat we ervan overtuigd zijn dat Sitchin zich vergiste (hopelijk zou hij het ons hebben vergeven).

Samengevat:

- Scholz's sterrenstelsel = waar de goden vandaan kwamen.

- Planeet X (wij menen dat Sitchin Niburu verwarde met Planeet X): een nog onbekende planeet in ons zonnestelsel 4 tot 5 keer zo groot als de aarde waar de goden mogelijk met leven hebben geŽxperimenteerd.

- Niburu = onze maan = de gevleugelde zon = de zwarte zon.

Het kan wat verwarrend overkomen, maar u moet wat in deze rubriek staat geschreven (en soms ook in andere rubrieken) zien in het licht van de opmerking hierboven. We weten zeker dat u daar geen problemen zult mee hebben. We deden dit om Sitchin de eer te geven die hij toekomt.

 

 

Kan het verhaal van Sitchin kloppen?

 

 

Men kan er niet omheen dat wat Sitchin zijn leven lang volhield en dat volgens wetenschappers klinkklare onzin was, ondertussen als mogelijkheid wordt aangenomen. Een onbekende planeet met intelligent leven in ons zonnestelsel, die warmte uitstraalt, die een ellipsvormige baan beschrijft, die periodiek rampen veroorzaakt op aarde ... Sommige wetenschappers doen nu Sitchin's bevindingen af als weinig origineel. Anderen waren hem voor. Maar die kritieken zijn zelfs op de grootste genieŽn van toepassing. Ze worden vaak ingegeven door ijdelheid. Kortom, Sitchin verdient respect.

 

Astronomen verklaarden in 2011 nog maar eens dat er in elk zonnestelsel zwervende planeten kunnen vertoeven, ťn ze geven (nog maar eens) toe dat ons zonnestelsel toch wel rariteiten vertoont die in de richting van een planeet X wijzen. Nieuw is wel dat ze het zelfs hebben over mogelijk meerdere planeten X. Het kan verkeren.

 

De goden (Anunnaki) waren afkomstig van een onbekende planeet. Ze daalden op aarde neer en creŽerden de mens uit een vrouwelijke aap. Het past allemaal precies in het plaatje dat zoveel oude volken ons hebben nagelaten.

 

Goud was volgens Sitchin voor de Anunnaki van ontzaglijk belang. Goudstof in de atmosfeer moest hun planeet beschermen tegen afkoeling. En toeval of niet, recent heeft men ontdekt dat nanogoud in de atmosfeer koolstofmonoxide omzet in koolstofdioxide en dus een broeikaseffect veroorzaakt. Ter illustratie: in de atmosfeer van de aarde zit vooral stikstof en zuurstof en maar 0,037 % koolstof (enkel in gebonden toestand als koolstofdioxide). Bovendien koestert men vandaag plannen om in onze atmosfeer zwavel te injecteren om zo de opwarming tegen te gaan. Het moet gezegd dat Sitchin al in de jaren 70 wist te melden dat de Anunnaki eigenlijk hetzelfde hebben gedaan (maar volgens ons dan met nanogoud en weliswaar met een tegengesteld doel).

 

 

Een zegel van de SoemeriŽrs. Volgens Sitchin staat ons zonnestelsel erop afgebeeld ... met een planeet teveel. Die planeet staat een eindje van het stelsel vandaan en bevindt zich ongeveer in het midden van het bovenste deel van het zegel.

Dr MichaŽl Heiser, een onverdachte autoriteit op het vlak van de Soemerische beschaving is echter formeel: 'De zon werd door de SoemeriŽrs consequent anders afgebeeld en zij kenden slechts vijf planeten'.

Toch is het overduidelijk dat dit een sterrenstelsel is. Wat wij ons afvragen: Als de SoemeriŽrs slechts vijf planeten van ons zonnestelsel kenden, dan wisten ze in geen geval hoeveel planeten een ander sterrenstelsel telde. En hier zien we zonneklaar een ster met 11 planeten. Wij vermoeden dan ook dat dit zegel verwijst naar het sterrenstelsel van de goden. Het bewuste sterrenstelsel kan Scholz's stelsel zijn en de 'zwervende planeet' de aarde, de plaats die volgens de goden het best in aanmerking kwam om te 'bevruchten'.

 

Sommmigen zeggen dat de gevleugelde zon de goddelijke kracht Shamash, de nakomeling van de maan, voorstelt, maar het moet gezegd: niemand die het zeker weet. Feit is dat voor de oudste SoemeriŽrs de maan veel belangrijker was dan de zon.

Dat de maan zo vaak voorkomt op de kleitabletten en dit samen met de gevleugelde zon is zonder meer bijzonder. Maar dat de SoemeriŽrs zaken door elkaar haalden, is niet meer dan normaal. Zo gaan we ervan uit dat onze maan en de gevleugelde zon, zoals we eerder schreven, ťťn en dezelfde zijn.

 

Sumerische ster, maan en zon symbolen.

 

Update: juni 2011 Volgende