EVA WAS EERST Goden - geometrie - HAARP - graancirkels

 

 

Goden en geometrie

 

 

De Soemeriërs wisten dat de goden geniale meetkundigen waren geweest die de grootte en banen van planeten [we rekenen de maan bij de planeten] op hun duimpje kenden.

 

Eén van de draaischijven van hun telsysteem was het cijfer 60. Het was een magisch getal om de tijd waarmee de aarde om de zon draait, te verdelen. Dat er vandaag 60 minuten in een uur gaan, 60 seconden in een minuut, dat een cirkel 360 graden meet, hebben we dus te danken aan de Soemeriërs [eigenlijk aan de goden].

 

Echter, de meetkundige kennis van de goden reikte verder dan wat de Soemeriërs ons hebben nagelaten. Zo heeft de meter -ongetwijfeld samen met nog heel wat andere maten- een achtergrond die teruggaat naar een tijd die weinigen voor mogelijk houden [de meter zag men oorspronkelijk als één tienduizendste van de afstand van de noordpool tot de evenaar].

 

Op souldistortion.nl kunt u veel meer lezen over heilige geometrie. We zien cirkel en vierkant die ons doen denken aan de Vitruviusman van Da Vinci. Ook graancirkels komen er aan bod. Nu geloven we niet dat graancirkels door buitenaardsen zijn gemaakt, maar daar haden we het over in de rubriek 'Haarp'.

 

Schoonheid had volgens de goden met geometrie te maken en niet met tekeningen, kunst of uiterlijk vertoon.

 

De piramiden tellen zodanig veel wiskundige 'toevalligheden' dat we moeten besluiten dat ze een boodschap inhouden. Misschien werden ze gebouwd toen de goden al wisten wat ze van plan waren met de zondvloed.

 

Uit 'Fingerprints of the Gods' (Graham Hancock)

Over Theotihuacan.

 

Waarschijnlijk zijn er wegwijzers naar de maan waar wij geen weet van hebben, maar die wegwijzers waren hoe dan ook overbodig. De goden moeten hebben geweten dat de fascinatie van de mens voor de maan er zou voor zorgen dat hij haar zou betreden van zodra zijn kennis dat zou toelaten. Wat dan weer de zekerheid inhield dat wie de maan bereikt verstandig genoeg is om de 'goddelijke inzichten' naar waarde te schatten.

 

[De maan lijkt een rol te spelen in de geometrie van de piramiden. Zo blijkt uit volgend filmpje de relatie tussen piramiden, aarde en maan. Opnieuw duiken cirkel en vierkant van de Vitruviusman op. Hoewel we hier en daar onze twijfels hebben over wat er in het fragment wordt beweerd, geloven we dat de geometrische kennis van de goden oneindig veel verder reikte dan wat de Soemeriërs er hebben van opgestoken. Maar de appel valt nu eenmaal niet ver van de boom. De mens blijkt geprogrammeerd om de wiskundige voetsporen van zijn scheppers te volgen.]

 

 

 

Datum rubriek: april 2012

Volgende