EVA WAS EERST Einde van de wereld - Maya - Precessie - Komeet Ison

 

 

Einde van de wereld (deel 3)

 

 

Momenteel bevinden we ons in de periode waarin de enige wijzer -de noordelijke hemelpool- van de reusachtige precessieklok naar Polaris wijst. Het zal nog 26.000 jaar duren vooraleer dat nog eens het geval zal zijn. Opmerkelijk toch dat 21 december 2012 net dáár ligt waar de wijzer van de grote klok Polaris aandoet? En dat zieners als Nostradamus, onderzoekers als Sitchin, grote wetenschappers als Isaac Newton, oude beschavingen als die van de Maya's, tot zelfs hedendaagse mysterieuze bouwwerken als de Georgia Guidestones ons attent maken op naderende catastrofen in de eerste eeuw van dit millennium?

 

Isaac Newton, één van de grootste geleerden aller tijden, voorspelde -als kenner van de precessie die hij in 1687 uit de doeken deed, als kenner van oude teksten, van de 'Heilige Geometrie' en van nog zoveel meer- dat na 2060 de aarde zou worden getroffen door een wereldcatastrofe. En het spreekt vanzelf dat hij zijn voorspelling niet enkel baseerde op oude bijbelteksten zoals men ons nu graag wil laten geloven. Nog tijdens zijn leven werd Newton er openlijk van beschuldigd een rozenkruiser te zijn.

 

Nu is er de opwarming van de aarde, het aantal rampen dat wereldwijd toeneemt, het magnetisch veld van de aarde dat sneller wijzigt dan eerst gedacht ... en een 26.000 jarige cyclus die lijkt af te lopen.

 

De laatste super vulkaanuitbarstingen zijn deze van de Toba vulkaan in Indonesië circa 75.000 jaar geleden -ergens tussen 70.000 en 80.000 jaar geleden ging de mens door een bottleneck- en de Taupo uitbarsting in Nieuw Zeeland rond 26.000 jaar geleden. Zo te zien, zou men beginnen hopen dat men ons af en toe eens overslaat. Alhoewel er ook voor circa 50.000 jaar geleden bewijs is gevonden van een uitroeiingsscenario. Grote groepen zoogdieren stierven om één of andere reden plots uit en het is wellicht geen toeval dat de best bewaarde meteoriet krater op aarde er één is van ongeveer 50.000 jaar oud.

 

Het mag dan ontstellend moeilijk zijn om te achterhalen wat er zo lang geleden precies is gebeurd, laat staan om er een exacte datum op te kleven, het is best mogelijk dat -grote- kometen om de 26.000 jaar de aarde treffen, met onder meer super vulkaanuitbarstingen tot gevolg.

 

Let wel: We hebben nog één graad te gaan vooraleer de wijzer langs het dichtste punt nabij Polaris scheert. En het duurt 72 jaar om één graad af te leggen. Aangezien precessie dus traag verloopt, zou de 'rampenperiode' al gauw een paar honderd jaar kunnen duren. Onwaarschijnlijk dus dat de Maya's 21 december 2012 als exacte datum naar voor hebben geschoven. Overigens, 21 december is de dag van de winter zonnewende. Voor de Maya's kan het een geschikte datum zijn geweest om een beginnende rampenperiode aan te kondigen.

 

Een tijdperk dat we met redelijk gerust gemoed tegemoetzien, omdat we geloven dat de mens van zijn goden technologieën heeft gekregen die normaal gezien moeten volstaan om ons van de ondergang te redden. Zo beweren sommigen dat ze ons onder meer de kennis voor het op punt stellen van HAARP (zie een andere rubriek) hebben nagelaten. HAARP zou een krachtveld rond de aarde kunnen creëren dat ons moet beschermen tegen kometen en zonnevlammen ... Verder zal het ons niet verbazen als morgen -morgen bij wijze van spreken- eerst een wereldwijde paniek toeslaat omdat amateur astronomen een gigantische komeet zien aankomen, waarna de president van Amerika (die eerst zelf nog moet worden ingelicht door de echte machthebbers) wel moét verklaren dat er naast HAARP hier op aarde, ook op de maan speciale apparatuur staat die een komeet kan afleiden. Overigens zou het maar normaal zijn dat men op de 'wachter van de aarde' dergelijke apparatuur heeft geplaatst.

 

De goden waren in het bezit van technologie die kometen kon afleiden. Ze lieten die (naast andere zaken) achter op de maan, in de hoop dat onze genieën de maan zouden bereiken vooraleer de eerste gevaarlijke komeet toesloeg. Meer nog, ze wisten dat de door de echte leiders van deze planeet geselecteerde mensen, hun technologie zelfs zouden verbeteren. Waarom immers zouden de goden zoveel moeite hebben gedaan om zichzelf (ons) een nieuwe kans te geven om zich daarna door de eerste echt gevaarlijke komeet die de aarde treft in de problemen te laten brengen? Met zoveel mensen die vandaag de aarde bevolken zal een totale uitroeiing van het bewustzijn een hele klus worden voor een komeet, doch ook een flinke terugslag in onze evolutie zullen de goden ongetwijfeld koste wat het kost hebben willen vermijden.

 

Nu gerenommeerde privé ondernemingen er zeker van zijn dat ze burgers letterlijk naar de maan kunnen sturen -volgens de laatste berichten mét begeleide uitstapjes- durven wij te stellen dat het plaatsen van afweersystemen tegen kometen op de maan een prioriteit moet zijn geweest voor de echte machthebbers.

 

(Wij weigeren voorlopig nog te geloven dat de echte machthebbers toeristen op de maan zullen dulden. Het zou echter voor iedereen duidelijk moeten zijn dat als dergelijke projecten tot de mogelijkheden van privé initiatieven behoren, de echte machthebbers met hun onbeperkte middelen al lang tot heel wat meer in staat zijn.)

 

Voor de liefhebbers: de laatste tijd ontdekken amateur astronomen kometen bij de vleet. Plots blijkt komeet C/2012 S1 (ISON) -die blijkbaar rakelings langs Polaris zal scheren- op komst. Hij werd in september 2012 gespot en zou in november 2013 voor ons oog zo helder kunnen worden als de volle maan -wat dit dan ook moge betekenen- waarmee hij zich tot het grootste komeet fenomeen uit de gekende geschiedenis zou kunnen kronen. Kometen spatten echter vaak uit elkaar als ze de zon naderen. Zoals komeet Elenin is overkomen. Wordt gezegd. Want wie kan zeggen wat er met Elenin écht is gebeurd? Lees: Elenin kan best door één of andere futuristische technologie onschadelijk zijn gemaakt. En lees verder: ISON zou wel eens hetzelfde kunnen overkomen als Elenin.

 

Het lijkt erop dat onze echte leiders ons toch enigszins willen voorbereiden. Groot alarm (laten) blazen om daarna de zaak af te doen als een storm in een glas water. Het is al zo vaak gebeurd.

 

Stel dat komeet Ison tóch heel blijft en afwijkt van zijn berekende koers. Want toevallig hebben we met een half oog gekeken naar films als Armageddon en Deep Impact -ook films kunnen ons bewustzijn aanwakkeren- en weten we dat kometen door hun stoomgeisers een traject volgen dat onvoorspelbaar is. Komt Ison recht op ons af, dan rekenen we op HAARP en alle andere maatregelen die de echte machthebbers hebben getroffen, want een ticket voor hun speciale schuilkelders hebben we niet kunnen bemachtigen.

 

 

Update: oktober 2012

 

 

Volgende