EVA WAS EERST Blockchain - cryptomunten

 

 

Cryptomunten en globalisatie

 

 

Cryptomunten zijn als het ware digitale munten die worden ontgonnen uit een ketting (blockchain) van computercodes. Het systeem is gebaseerd op een wereldwijd netwerk dat in consensus waarde geeft aan een unieke computercode.

 

Toegegeven, we kennen heel weinig van het nieuwe betalingssysteem dat aan een onvoorstelbare opmars bezig is. Doch al zouden ze ongetwijfeld de globalisatie in de hand werken, cryptomunten zijn moeilijk te traceren en te reguleren. Daarom denken we dat onze echte leiders het nieuwe betalingssysteem uiteindelijk niet zullen dulden.

 

Zoals men nu bezig is, kan het echter ook niet doorgaan. Schulden per land stapelen zich op. Het sparen van geld maakt ons armer omdat de inflatie hoger is dan de rente. Op termijn lijkt ons dit onhoudbaar. Daarom menen wij dat een drastische wijziging in het wereldwijd financieel systeem er zit aan te komen. Hoe het er zal uitzien, weten we niet, maar een terugkeer naar de gouden standaard zou ons alleszins niet verbazen. Globalisatie verzekerd

 

Als goud opnieuw de maatstaf wordt, dan zou dat in onze optiek niet meer dan logisch zijn, want alweer lijken we bij de goden uit te komen. Denk immers aan de waarde die de goden aan goud hechtten

 

 

Update: oktober 2017

 

 

Volgende

Tip: als u op het gewone internetpijltje 'vorige pagina' klikt, komt u op de juiste plaats in het overzicht terecht in plaats van bovenaan.