EVA WAS EERST Chemtrails

 

 

Chemtrails

 

 

In realiteit kÚnnen de echte machthebbers de oorzaak van de opwarming. Doch ze kunnen haar niet elimineren. Dus zoeken ze andere oplossingen.

 

Sinds 1996 duurt de controverse over chemtrails. De echte machthebbers sturen via de uitlaat van vliegtuigen, doelbewust, chemische deeltjes de atmosfeer in. Tenminste, dat wordt gezegd.

 

Volgens de autoriteiten gaat het om pure hersenspinsels van complotdenkers. Toch geeft de Duitse overheid de laatste tijd meer en meer toe dat men met zwavel boven onze hoofden al jaren bezig is de zaak af te koelen. Met bijwerkingen voor onze gezondheid. Hoewel die bijwerkingen nog zouden meevallen.

 

Complotdenkers en echte wetenschappers denken wel vaker hetzelfde.

 

Wie de verwijzing hierboven heeft gevolgd, kan er niet aan voorbij: Wat beroemde geleerden in 2006 naar voor schoven als oplossing, bestaat misschien al twintig jaar in realiteit. Vliegtuigen kunnen wereldwijd, kosteloos, en op de juiste hoogte -althans volgens nobelprijswinnaar Paul Crutzen- zwavel injecteren in de ijle lucht. Als 'dei ex machina' doen ze dat ongemerkt. Toch herkennen velen in de zogenaamde condenslijnen de karaktertrekken van zwavel. Het is wel nog even wachten vooraleer iedereen zal erkennen dat een zwavel additief in kerosine al jarenlang wordt gebruikt om het zonlicht te weerkaatsen in een poging de opwarming te counteren.

 

[Een oud nieuwsfilmpje van de Duitse zender ZDF.]

 

 

 

Update: oktober 2011 Volgende