EVA WAS EERST De toren van Babel - Bazel

 

 

 

 

De toren van Babel - Bazel

 

 

Na de Zondvloed trachtten de overlevenden zich te verenigen. Ze bouwden een toren die reikte 'tot in de hemel' opdat een nieuwe Zondvloed hen niet meer zou deren. Echter, de toren hield geen stand. De mensen verspreidden zich. De woorden van God (lees 'van de goden') 'Ga en vermenigvuldig u' indachtig.

 

Het is maar ťťn van de vele vertolkingen van het wereldwijd verhaal ... dat we liever kort vermelden. Al kan de waarde ervan enorm belangrijk zijn. (Tussen haakjes: ook het Mormonisme heeft zo haar versie van de toren van Babel.)

 

Dat onze overlevenden echter ook de bedoeling hadden om vanuit de toren de wereld te regeren, zou maar logisch zijn geweest.

 

 

De toren van Bazel

 

Wij zijn alweer op weg naar een zoveelste 'complottheorie'.

 

Volgens velen wordt de wereld nu geleid door een machtige groep mensen die regeren vanuit de 'toren van Bazel'. U weet het: (woord)spelletjes zijn onze machtige leiders niet vreemd.

 

Nogmaals, wij zijn de eersten om onze theorieŽn in vraag te stellen, maar wij vinden onze bedenkingen helemaal niet vreemd. Als u er anders over denkt, geen probleem.

 

De toren van Babel.

 

De toren van Bazel.

 

De toren van Bazel (boek).

 

Daar zijn die nazi's weer. Waarom duiken bij het lezen over het Mormonisme de namen van Hitler en zelfs van Richard Feynman (zie rubriek over nanotechnologie) op? Hitler en Romney zijn wat ons betreft twee uitersten, doch ook Romney's vader blijkt, net als zovele anderen -waaronder slachtoffers van de Holocaust- na zijn dood te zijn gedoopt door de Mormonen. Dat Hitler de Mormonen met rust liet, vinden wij overigens ook een vreemde zaak. Of is het helemaal niet zo vreemd?

 

Hebben Rothschilds, Mormonen en Joden een sterke band?

 

Zou het kunnen dat Mormonen rechtstreeks of onechtstreeks de wereldoorlogen hebben beÔnvloedt? En zelfs de oprichting van de staat IsraŽl hebben georchestreerd? Met als uiteindelijke doel: het bevorderen van de globalisering en het de nieuwe wereldorde.

 

Was de holocaust de drijvende kracht achter de oprichting van de staat IsraŽl?

 

Waarom doopten Mormonen Hitler ťn slachtoffers van de Holocaust?

 

Denk eraan dat wij geloven dat de meest machtige mensen op aarde het goed voorhebben met de mensheid. Wij zijn het dus niet altijd eens met wat de auteurs van de sites waar we naar verwijzen, menen te weten.

 

Volgens ons is er een inderdaad een sterke band tussen Rothschilds, Rockefellers, Joden en Mormonen. Maar of de genoemde machtige families ťcht behoren tot diegenen die we onze echte leiders noemen, weten we niet.

 

 

Hoewel we onzelf in de vorige rubriek hebben gewaarschuwd om er niet verder mee door te gaan en het Mormonisme te laten voor wat het is, hebben we ons toch niet kunnen inhouden en zijn we terecht gekomen in het door onszelf voorspelde 'onontwarbare kluwen'.

 

Eigenlijk zouden we onzelf moeten terechtwijzen .. maar dat doen we deze keer lekker niet ...

 

Volgende (We gaan terug naar de maan.)